De Lift is altijd dichtbij.

De Lift onderhoudt, herstelt en moderniseert liften van alle merken. Onze nieuwbouwafdeling installeert energiezuinige liften van het merk ION. Met een team van meer dan 120 liftspecialisten geven we uw lift de beste zorg.

We zijn een 100% Belgisch bedrijf met kantoren in heel Belgiƫ. Via het gratis noodnummer 0800 204 04 is De Lift dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw lift is wettelijk verplicht. Het garandeert ook een betere werking, minder defecten en een langere levensduur. Ontdek hoe u kosten bespaart met een onderhoudscontract van De Lift.

Herstellingen

Is uw lift defect? De Lift heeft ervaren techniekers in elke Vlaamse provincie en Brussel, met een regionale wachtdienst. Zo zijn we altijd snel bij u. Het gratis noodnummer 0800 204 04 is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.

Modernisatie

Voldoet uw lift niet meer aan de veiligheidsnormen, is het gebruiksgemak gedaald of is het uiterlijk zeer verouderd? De Lift geeft jaarlijks 600 liften een tweede leven. Wanneer is uw lift aan de beurt?

Een noodgeval of panne?

Bel 0800 204 04 voor de snelle service van De Lift.

Het gratis noodnummer is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.

Voor uw lift neemt u best... De Lift!

In Belgiƫ worden dagelijks miljoenen liftknoppen ingedrukt zonder dat er een technisch probleem ontstaat. Daarom zijn regelmatig onderhoud en keuring wettelijk verplicht. Met een Belgische onderhoudspartner zoals de De Lift, kunt u als lifteigenaar of gebouwbeheerder een groot aantal defecten en ongemakken voorkomen.

Kiest u voor De Lift als onderhoudspartner? Dan moet u slechts twee keer in plaats van vier keer per jaar uw lift laten keuren door een externe dienst voor technische controle. Dit omdat De Lift een ISO 9001 certificatie heeft. Dat bespaart niet alleen geld, maar ook heel wat geregel.

Is er toch een lift defect? De Lift is dag en nacht bereikbaar. Onze techniekers zijn snel ter plaatse om het probleem op te lossen.

Contacteer ons