Onze diensten

De Lift is het grootste onafhankelijke liftenbedrijf in België. We onderhouden, herstellen en moderniseren liften van alle merken.

Onderhoud

Om de goede werking en de lange levensduur van uw lift te garanderen, is regelmatig onderhoud niet alleen belangrijk maar ook bij wet verplicht.

Stond u er ooit bij stil om uw huidige liftenfirma in vraag te stellen? De Lift levert 100% service op alle merken van liften. Na het aflopen van de garantie op uw nieuwbouwlift (meestal 1 jaar) bent u vrij om te kiezen voor een onafhankelijke onderhoudspartner. Dit kan bijvoorbeeld via uw gebouwbeheerder of via de jaarlijkse Algemene Vergadering van uw appartementsgebouw.

Kiest u voor De Lift als onderhoudspartner? Dan moet u slechts twee keer in plaats van vier keer per jaar uw lift laten keuren door een externe dienst voor technische controle. Dit omdat De Lift een ISO 9001 certificatie heeft. Dat bespaart niet alleen geld, maar ook heel wat geregel.

Naast het behandelen van alle keuringsopmerkingen gaat De Lift preventief te werk om het aantal defecten en herstellingen tot een minimum te beperken.

De Lift werkt met onderhoudscontracten van 1 jaar. Wij willen onze klanten niet verplichten om zich aan ons bedrijf te binden. Liever verdienen wij uw vertrouwen met onze service en constante kwaliteit.

DE LIFT DIGITALISEERT. IN 2024 GEVEN ONZE TECHNIEKERS ALLE LIFTEN EEN DIGITAAL VEILIGHEIDSDOSSIER.

Waarom digitaal?

De wet het verplicht dat elke lift een veiligheidsdossier heeft. Zo ligt bij uw lift altijd een servicekaart. Op de servicekaart ziet u welke onderhoudstaken zijn uitgevoerd en welke nog moeten gebeuren. De servicekaart bestaat nu enkel op papier.

Soms geraken deze papieren verloren, zijn ze beschadigd, slecht leesbaar of liggen ze op een moeilijk toegankelijke plek. Daarom vervangt De Lift de papieren servicekaarten door een QR-code. Die code bevindt zich in de machinekamer en biedt toegang tot het complete veiligheidsdossier van uw lift.

Digitaal veiligheidsdossier

Wat is het voordeel voor u?

Via de QR-code zijn de informatie en historiek van uw lift altijd makkelijk toegankelijk. Bij elke controle of onderhoudsbeurt actualiseren onze techniekers het digitaal veiligheidsdossier. Het is ook mogelijk om foto’s toe te voegen. Dat helpt techniekers om volgende onderhoudsbeurten sneller uit te voeren.

Externe documenten

Heeft u een risicoanalyse laten uitvoeren of ontving u een extern keuringsverslag? Bezorg de verslagen via mail aan: keuringsverslagen@delift.be. We voegen deze documenten toe aan het digitaal veiligheidsdossier van uw lift.

Herstellingen

Een noodgeval of panne? Met een uitvalsbasis in elke Vlaamse provincie en Brussel is De Lift altijd dichtbij. De regionale wachtdienst staat paraat om noodoproepen te beantwoorden. Zo zijn we altijd snel ter plaatse. Het gratis noodnummer 0800 204 04 is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.

Techniekers van De Lift zijn opgeleid om te werken aan grote en kleine liften van alle internationale merken. De Lift heeft een eigen voorraad van meer dan 3000 originele wisselstukken. Zo lossen we elk probleem snel op.

Via het digitaal klantenportaal van De Lift blijven gebouwbeheerders en syndici op de hoogte van onderhoudsbeurten, herstellingen, interventies, offertes en facturatie. Indien gewenst laat De Lift per mail weten wanneer noodmeldingen zijn ontvangen en welke tussenkomst er is uitgevoerd. Zo beschikt u altijd over up-to-date informatie over de toestand van uw lift.

Modernisatie

Elke 15 jaar bent u als lifteigenaar wettelijk verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren door een externe dienst voor technische controle. Voldoet uw lift niet meer aan de veiligheidsnormen? Dan moet u de lift binnen drie jaar laten moderniseren.

Jaarlijks geeft De Lift 600 liften een tweede leven. Ook wanneer uw lift uiterlijk verouderd is of het gebruiksgemak is gedaald, staat De Lift voor u klaar.

VERVANGING OUDE LIFTEN

Een oude lift vervangen door een nieuwe ION lift? Ook dat is mogelijk. ION liften zijn beschikbaar in alle maten. Zelfs voor gebouwen met een kleine liftschacht biedt ION een oplossing.

De Lift experts zorgen voor de demontage van uw oude lift en de zorgvuldige installatie van de nieuwbouwlift. Geef uw gebouw een upgrade met een moderne en energiezuinige lift.

CONTACTEER ONS


liftplanner

Stel zelf je lift samen

Ontdek je nieuwe ION lift met de online liftplanner. Experimenteer met kleuren, stijlen, vormen en afmetingen. Creëer zelf de perfecte lift met onze gebruiksvriendelijke planner!

START LIFTPLANNER

NIEUWBOUW

Heeft u een nieuw project in gedachten? De Lift installeert nieuwbouwliften in kantoren, commercieel vastgoed, openbare gebouwen en residentiële projecten.

ION liften zijn energie-efficiënt, hebben een hoogwaardige afwerking en bieden heel wat design opties. Bekijk de catalogus of vraag meteen een gratis offerte voor uw project. De experts van De Lift staan u bij in elke fase van het bouwproject. De Lift biedt oplossingen op maat met vlotte service en korte levertijden.

Een noodgeval of panne?

Bel 0800 204 04 voor de snelle service van De Lift.

Het gratis noodnummer is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.